EN NL ES

Testimonials

Sandra Wrote on 1 February 2019:

Mijn jurk na bijna 2 jaar verkocht voor een redelijke prijs, ik ben er blij mee. Bedankt!
My dress after 2 years sold! I am happy, thanks.

Barbara Wrote on 22 January 2019:

I just found the perfect dress on this website. I contacted the seller of the dress and she did answer all the questions I had. We used PayPal and the entire process was easy and quick! I definitely recommend this website.

Monika Wrote on 18 January 2019:

Hallo dames, hier mijn ervaring!! mijn jurk is vandaag met de post binnen gekomen, na 5 dagen zweten of ik er wel goed aan had gedaan mijn jurk online te kopen. Bang dat het een fiasco zou zijn. MAAAAAAR werkelijk waar, het was gewoon de japon die ik gepast had bij de bruidszaak gewoon dezelfde jurk. Alleen voor 550 euro in plaats van 1200 euro. Ik zeg 5 sterren voor dit bedrijf.

Roza Wrote on 14 January 2019:

Thanks Budgetbridalworld i saved 450 dollars!!

Penelope Wrote on 22 December 2018:

Bedankt voor de prettige onderhandelingen. Ik kan merken dat bruidsmode uw passie is. Ik wens u veel succes in de toekomst en hele mooie dagen.

Anouk Wrote on 17 April 2018:

Verkocht.

Syl Wrote on 13 April 2018:

Mijn jurk is verkocht niet voor de vraagprijs maar ook wel blij dat de jurk verkocht is. Ik kon het geld goed gebruiken en de vrouw die de jurk heeft gekocht was reuze blij.

Ellen Wrote on 2 April 2018:

Ook mijn jurk verkocht via deze website. het fijne was dat Diana Wielemaker erg betrokken was bij de verkoop wat betreft het op maat maken en de communicatie tussen de koper en mij. Bedankt

Karin Wrote on 3 February 2018:

Mijn jurk verkocht via deze site aan een dame in Haren.

Cora Wrote on 5 December 2017:

Within 5 weeks my dress is sold through the store in Heinkenszand by Diana Wielemaker. Good combination the store and online Diana. Thanks

Simone Wrote on 4 November 2017:

Wat een uitstekende service !!

Anita S Wrote on 23 October 2017:

Bedankt Diana Wielemaker voor het verkopen van mijn jurk via deze website. Een unieke combinatie om bij jou in de winkel de jurk te hangen en te adverteren via deze website, zodat jij de japonnen op maat maakt. Iedereen blij, ik in elk geval en de aanstaande bruid ook.

Remy Wrote on 14 October 2017:

SOLD after 3 months.

Diana Wielemaker Wrote on 12 October 2017:

This is a great website! It is a worldwide online store and their service is great! Please check it and share with your friends in different countries!

Tanja Wrote on 2 October 2017:

Ook ik ben verrast met de verkoop, uiteraard plaats je een advertentie met als doel om je jurk te verkopen maar toch best snel mijn japon verkocht. Als advertentie site een aanrader.

Cindy Wrote on 28 September 2017:

I'm so happy my dress sold! After placing my advertisement, I recieved some excellent advice on the use of pictures and text for my ad. Thank you BudgetBridalWorld and good luck with further sales !

Marijke Wrote on 7 April 2017:

jahoor, die van mij ook. Na Marktplaats eigenlijk zonder reactie's ben ik blij dat mijn jurk is verkocht. Ik dacht nog dat ik de enigste was met een grote maat. Maar helemaal blij.

Annet Wrote on 3 April 2017:

Bedankt, geweldig mijn jurk is verkocht. Succes Diana maar dat komt wel goed. Annet

Anne Fleur Wrote on 26 March 2017:

Mijn Pronovias Ontario trouwjurk is verkocht! Bedankt Diana!
Na een jaartje is de jurk al verkocht! Gezien het feit dat het toch een dure jurk is geweest en er zelf geen plaats meer voor had heb ik besloten om het aan te bieden via Diana Wielemaker. Via internet is de jurk uiteindelijk gezien door een geïnteresseerde uit Nederland.
Diana heeft heel correct bemiddeld tussen de koper en mij! De jurk kon in de showroom te Heinkenszand gepast worden, wat een enorm pluspunt is gezien Diana de jurk kan afspelden en evt. ook voor de klant kan vermaken. De klant heeft ook bijpassende accessoires via Diana gevonden!
Kortom 3 blijde partijen! 
Bedankt Diana en veel succes!

Marja Wrote on 19 March 2017:

Bedankt Diana, ik heb er blij mee. Voor wat betreft een review, mijn jurk hangt in een zak in de kast. Komt er waarschijnlijk nooit meer uit en ook ik had al op verschillende website's geprobeerd mijn jurk te verkopen. Ik heb mijn jurk naar Heinkenszand gebracht en hij is vrij snel verkocht voor een goeie prijs. Het voordeel is dat ik niks hoef te betalen aan Diana wat betreft de opbrengst. Voor mij was het dus een succes.

SHARE YOUR EXPERIENCE

Have something to share? Let us hear about it and get featured on this page.

Share your experience
FROM OUR BLOG

By BudgetBridalWorld.com
on 2015-05-09


We have been working on the website www.BudgetBridalWorld.com for many months and from many different locations.

Read more

SHARE YOUR EXPERIENCE

Please fill out the form below.

SHARE YOUR EXPERIENCE

Thank you. Your entry will be posted after verification by the administrator.
Item has been added to your saved listings.
Close